Yoga med Fru Fibro – rutin av Yogaleela

Det har funnits önskemål om en video på min yogarutin och nu har jag gjort en.

Det är ingenting fancy alls utan bara jag på min matta filmat med mobilen, så håll till godo!

Själva rutinen är skapad utav finaste Jennie på yogaleela.se och jag har fått hennes godkännande att dela den här med er. Det är en mjuk, vilande, strechande yoga för att kroppen ska släppa på spänningar. Den finns beskriven i text HÄR.

Yogarutin av yogaleela.se:

Yogaroutine in english by yogaleela.se:

Skriv gärna vad ni tycker i kommentarerna, vad kan jag ändra/göra bättre eller annorlunda för att hjälpa er i er yogarutin? Kom ihåg att det inte finns någon som helst prestation i detta! Du gör det för att hjälpa din kropp tillbaka till balans. Du gör det så ofta och så länge som du orkar. För egen del så tog det mig nästan ett halvår innan jag kunde göra hela denna rutin 2-3 ggr/vecka. Det finns fortfarande stunder nu då jag bara gör det när jag får lust! Men försök att få in andningen i din vardag!

Happy Yoga!

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Yoga med Fru Fibro – rutin av Yogaleela”

 1. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Du är fantastisk, Anneli! <3

  1. Profilbild för Fru Fibro

   Hihi, nä det är DU som är fantastisk! Jag gör ju bara som du sagt åt mig ??

   Kram ❤️

 2. Profilbild för Days by Johanna

  oh detta skall jag kika in, skulle nog må bra av och köra lite yoga.

 3. Profilbild för Sara

  Tack för att du delar med dig av detta 🙂 Några av de övningar jag fått av min sjukgymnast var med, så ska prova att lägga till några fler av dem du visar. När jag såg på dessa övningar som du visar, kände jag att detta är nog någonting min kropp skulle behöva. Kram på dig!

 4. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Jag ska absolut testa detta. Ser jättebra ut. Tack för att du delar med dej./Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *