Påsklunch och att överleva en flygresa!

Påsklunch och att överleva en resa. Tagetes planterade i ägg.

Påsklunch och att överleva en flygresa. Påskhare av lila servett och ägg till påsklunchen.

”Happy Easter”

Påsklunch med söta små påskhare-ägg har vi avnjutit i solen idag. Vi har landat i mina föräldrars hus i Portugal och njuter av värme och sol! Barnen kör med mormor och vi får en paus från allt tjat och gnäll, haha!

Mamma har pysslat små tagetes-plantor i äggskal i köksfönstret och skämmer bort oss med mat i mängder. Morfar försöker få barnen att bada i poolen som är uppvärmd till hela 26grader men än så länge så har de bara doppat fötterna. Barnen är fortfarande lite tagna efter resan och all utomhustid med frisk luft och har båda två sovit middag idag efter att ha gått på högvarv under gårdagen.

Själv har jag klarat mig över förväntan efter flygresan som varade långt efter midnatt under torsdagen. Jag har tagit det medvetet lugnt och använt mig utav yogan för att hålla kroppen fri från anspänning.

Påsklunch och att överleva en resa. Yoga på gräsmattan vid poolen.

Fredagsmorgonen startade jag på allra bästa sätt med yoga i solen. Så skönt att känna kroppen slappna av lite. Jag kör fortfarande med samma rutin som jag skrivit om HÄR. Tröttheten gjorde sig däremot påmind under eftermiddagen så jag fick sova en stund efter lunch.

Idag har det varit en stor dag för vår lille kille också. Han har tappat sin första tand! Så nu får vi se om tandfen hittar ända hit ner.

Fortsatt njuter vi av solen, får lite solsting och vilar upp oss!

Vi hörs igen,

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *