Ny forskning om Fibromyalgi – intervju i Aftonbladet

Ny forskning fibromyalgi
Urklipp Aftonbladet artikel 210716

 

Ny forskning om Fibromyalgi – intervju i Aftonbladet

Jag blev kontaktad av frilansjournalisten Mia Coull på Aftonbladet. Hon ville skriva en artikel om den senaste forskningen kring Fibromyalgi och hon hade hittat min blogg och ville ställa lite frågor. Det var så länge sedan jag skrev någonting på bloggen men jag pratar mer än gärna om det jag kan kring Fibromyalgi såklart!

forskning.se går det att läsa om det senaste forskarna har hittat hos Fibromyalgipatienter nämligen antikroppar. Det är jättebra nyheter då man nu har någonting man kan mäta hos patienten och det öppnar för både sätt att ställa diagnos och eventuella mediciner som kan fungera.

Vill du läsa artikeln hos Aftonbladet så länkar jag till den här: Nya rön ger hopp åt drabbade av fibromyalgi Det är en Plus artikel och kräver att du är medlem eller betalar för artikeln, men det är så man säljer media nuförtiden så det får vi leva med.

Jag delar i artikeln med mig av lite tips på hur jag har hanterat min fibromyalgi med hjälp av terapi, medicin och framförallt yoga och acceptans. Det är sådant som jag jobbar med hela tiden, snart 6 år sedan jag fick min diagnos nu och även om allt är mycket bättre idag så är jag långt ifrån frisk. Jag vet inte om jag någonsin hoppats på att bli helt frisk, vet inte om jag någonsin varit helt frisk heller för den delen, men att må så bra jag bara kan – det kan jag jobba med!

Jag hoppas att artikeln ger er lite hopp, det ger den mig! Om inte annat för att få ett mätbart prov för att bevisa att Fibromyalgi är på riktigt! För det är det i allra högsta grad.

Kram,

Anneli

 

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *