Food pharmacy och bokrea!

foodpharmacy, bokrea, bokus, frufibro

”All disease begins in the gut”

-Hippocrates

Food Pharmacy klickade jag hem från bokrean häromdagen och idag kom den i lådan! Som ni kanske har förstått vid det här laget så älskar jag att läsa på om saker. Hittar jag något som intresserar mig så vill jag veta allt och kan googla saker till förbannelse, haha. Min man tycker mest att jag sitter och ”facebookar” hela tiden som han så fint utrycker det. Men är kroppen trött och hjärnan lite överaktiv så finns ju inget bättre än att läsa på och därmed frenetiskt scrolla upp och ned på den stackars telefonskärmen.

Denna ligger nu alltså högst upp på läslistan. Jag har redan tagit mig en bit igenom ”Charmen med tarmen” som jag tipsade om i ett tidigare inlägg. Jag tror absolut att detta har med alla typer av kroniska sjukdomar att göra. Tarmen är vår andra hjärna och när de dåliga bakterierna har fått kontrollen över den så blir vi sjuka på alla möjliga konstiga vis. Det ska bli jättespännande att läsa mer om detta.

food pharmacy, bokrea, bokus, frufibro

Att sedan sätta allt detta i praktiken kommer jag att ha svårare för. Däremot är jag övertygad om att ju mer kunskap man har i ett ämne desto lättare är det att göra bra val. Så jag börjar här, med att läsa på, och introducerar sedan lite sakta detta i köket och livet. Jag har redan börjat med små myrsteg genom att tillföra probiotika i tablettform varje dag tillsammans med multivitaminer och omega-3.

Så ta chansen nu på bokrean och beställ hem ditt exemplar redan idag! Det är fantastiskt spännande läsning och jag tror helt och hållet på att där finns en nyckel till att må bättre när man har en kronisk sjukdom!

Happy reading!

KRAM

A

(Inlägg i samarbete med bokus.com)

Kommentarer

2 svar till ”Food pharmacy och bokrea!”

  1. Profilbild för Renée Risberg

    Så himla fina bilder du tar!

    1. Profilbild för Fru Fibro

      Tack snälla du ✨?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *