Ett helt annat liv

Fru Fibro
Foto: Mia Lewell

 

2016 fick jag ett helt annat liv. Ja, det är ju samma liv som jag alltid haft men ändå blev mycket nytt på ett sätt. I år blev jag både Fru och fick diagnosen Fibromyalgi, eller kronisk värk, och en hel massa fina namn och benämningar på det. Men kronisk värk alltså! Det har varit en resa på mer än halva mitt liv att komma fram till att allt det trötta och lite av den bergochdalbana jag åkt på genom mitt vuxna liv kom sig av just kronisk värk. Så nu när jag vet vad jag har och förstår varför allt, eller ja en del i alla fall, har blivit som det har blivit så vill jag nu dela min resa framåt med er! Vad har jag lärt mig, vilka verktyg kan man använda för att göra det mesta av detta, och hur ska jag klara av det här?! Det tänker jag dela här med er tillsammans med lite utav livet i det stora hela <3

Välkomna på min resa!

/Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Ett helt annat liv”

 1. Profilbild för Charlotte
  Charlotte

  Go girl! Kramar

  1. Profilbild för Fru Fibro
   Fru Fibro

   Tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *