Så mycket kärlek, nybakt bröd & rosa ranunkler

Så mycket kärlek och nybakt glutenfritt bröd

Så mycket kärlek och nybakat glutenfritt bröd.

Så mycket kärlek och rosa ranunkler i vasen äng från klong.

Klong Äng från Cervera

Så mycket kärlek och rosa ranunkler i vasen äng från Klong och boken Yoga Girl av Rachel Brathens

”The secret ingredient is always love.”

Så mycket kärlek! Tack alla som har kommenterat och hört av sig angående mitt förra inlägg. Jag är så tacksam som har så många fina runtomkring mig <3

Idag blev jag bortskämd av min fina kusin som bakat glutenfritt bröd och klickat hem boken Yoga Girl till mig. En bok som jag nyfiket bläddrat i när jag var där för ett tag sedan och nu fick jag en alldeles egen! Det är något med just Yogan som jag blivit alldeles kär i. Jag kan inte ens sätta ord på det. Det kan vara lugnet och acceptansen som kommer med rörelserna på något sätt, man löser upp allt som varit spänt och stärker kroppen inifrån. Man slutar att oroa sig och lär sig att älska nuet istället.

Jag hittade aldrig det där ”speciella” med yogan när jag provade det för många år sedan. Först nu när jag blev riktigt dålig och kroppen skrek efter att få sträcka ut sig har jag förälskat mig i den. Jag är så tacksam för Angelica på Studio Karma som guidade mig till Jennie och en privatklass där jag fick ett alldeles eget program som utgick från mig och min trasiga kropp.

Efter att ha blivit bortskämd med fika, bröd och bok på förmiddagen så hade jag läkarbesök på agendan igen. Tro det eller ej så klarade jag mig helskinnad därifrån och helt utan tårar! Det firade jag med en bunt underbara rosa ranunkler och en pratstund på min före detta arbetsplats.

Helt fantastiska i sin vas lyser dom upp hela köket i vackert rosa!

Kram

Anneli

(Inlägget innehåller annonslänk från Cervera)

 


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

4 svar till ”Så mycket kärlek, nybakt bröd & rosa ranunkler”

 1. Profilbild för Sara

  Det låter så självklart och rent av himmelskt när ”yoga-fantaster” uttrycker sig om sin yoga. Jag kan aldrig låta bli att känna ’varför kan inte jag få uppleva detsamma, för det gör jag inte’ – haha. Jag går just nu, och sedan snart två år tillbaka hos sjukgymnast och gör övningar/tränar för att stärka men också bibehålla de muskler jag en gång hade men sjukdomen/smärtan har försvårat och försvagat mig lite mer hela tiden. Jag har alltid varit sådär skeptisk till yoga, då jag numera absolut inte är det minsta rörlig i min kropp utan varje rörelse bara gör ont och stramar. Och det känns som att yogan går ut mycket på att tänja,sträcka och låta det strama..

  1. Profilbild för Fru Fibro

   Ja, fast det har varit en resa! Jag började ungefär där du är med att lära mig andas. Sedan gjorde jag passen jag fick av min yoga-pt väldigt sporadiskt innan jag började få in det mer och mer! Små små steg som löser upp spänningarna i kroppen vartefter. Sen kommer känslan. Först gör det mest ont och är irriterande! Det är väl då man behöver det som mest gissar jag ❤ Läs mitt tidigare inlägg om Yoga HÄR

 2. Profilbild för Bella

  Din förmiddag låter riktigt mysig, och så gott med hembakat bröd! kram.

  1. Profilbild för Fru Fibro

   Det var den! ? Ha en fin kväll!
   /Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *