Motsägelsefulla morgonen

motsägelsefulla morgonen, köket, rosor, frufibro

”Raising kids is a walk in the park, Jurassic Park”

Motsägelsefulla morgonen har vi här idag! Jag vaknade och var så trött så jag mådde illa. Jag vet inte varför det blir så men så är det vissa morgnar för mig. Det är som att jag inte skulle ha sovit på flera dagar, månader eller år för den delen.

Självklart känner barnen av detta direkt och Adrian spårade ur totalt denna morgon. Igår vara vi på utvecklingssamtal i skolan och allt var bara bra, han gjorde glada gubbar överallt som svar på frågor om han tyckte om att gå till skolan etc. Idag ville han för sitt liv inte gå till skolan! Han blir helt utom sig och det finns inget annat att göra än att kränga på en skrikande unge kläderna och bära ut genom dörren ifall vi ska komma iväg i tid.

Så, jag vaknar så trött så jag skulle kunna kräkas och barnet som älskar skolan vägrar att gå dit! En perfekt motsägelsefull morgon!

Jag drar täcket över huvudet igen!


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Motsägelsefulla morgonen”

 1. Profilbild för Finurliga fröken

  Oj va jag känner igen de där! Har också såna då och då. Ingenting får gå fel för man är så trött att man inte vet inte hur man ens ska kunna stå upp. Usch! Hoppas de är bättre nu. Kram

  1. Profilbild för Fru Fibro

   Det är tungt när det blir så! Hela dagen har varit jobbig men efter lite alvedon går det ok nu till kvällen!
   Kram
   Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *