Taxfree shopping

Tax free shopping i Lisabon. Rituals cosmetics, clinique och chupa chupa.

”Tax free shopping in Lisabon”

Vi hade ett par timmar på oss mellan flighterna i Lissabon på vägen hem från Portugal förra söndagen. Jag ”fyndade” bla. min favvo doft från Rituals. Fyndade kanske är att ta i, haha! Taxfree skiljer sig ju inte speciellt från butikerna längre, men det är ju roligt att ha något att göra! Hade ett barn i varsitt lillfinger som drog åt olika håll så vi bänkade oss på Starbucks och åt frukost istället. Om man nu vill kalla kaffe, cola och chokladmuffins för frukost det vill säga!

Tax free shopping i Lisabon. Rituals cosmetics, clinique och chupa chupa.Tax free shopping i Lisabon. Rituals cosmetics, clinique och chupa chupa.

Mina lillfingrar byttes sedan ut mot varsin Chupa chups klubba i jumbostorlek hos barnen. Älskar dessa klubbor. Dom är utomlands för mig. När jag var liten så tror jag inte att de fanns att köpa här men däremot när vi var till Gran Canaria så vet jag att vi köpte dessa för våra små Pezetas, som det hette på den tiden.

Tax free shopping i Lisabon. Rituals cosmetics, clinique och chupa chupa.

Ansiktscremen från Clinique är en gammal favorit. Med Fibro, har jag lärt mig nu i efterhand, så får man lätt pigmenteringar och rosacea. Even better jämnar ut dessa väldigt bra och hur ofta jag än byter mot någon ”annan” produkt så återkommer jag alltid till denna. Känslan efter denna kräm är svårslagen. Dock lite dyr så jag har provat många andra ”billigare” märken emellanåt.

Hoppas ni alla har haft en fantastisk Valborg och Första Maj helg! Idag skiner solen på mig så jag ska sätta mig med lite lunch i uterummet nu tänkte jag <3

Ha det finast,

Anneli

(Inlägget är inte sponsrat)


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *