Snö ute – bebisar inne!

pilea peperomoides, elefantöra, sticklingar, frufribro

Elefantöra – Pilea Peperomioides”

Har ni sett så söta min bebisar är?! Mammaplantan är för övrigt väldigt fertil och detta är min tredje ”kull”, haha!

Den här veckan har vi ”Sportlov” här hemma, fast barnen är på dagis/fritids måndag och tisdag och jag ska arbetsträna igen imorgon. Lagom såhär till sportlovet så kom det även lite snö och blötte ner utomhus. Just nu är det bara en slaskig vit sörja ute som jag mer än gärna hade kunnat vara utan känner jag. Mitt mående blir inte det bästa av dessa ständiga väderomslag. Jag har sovit riktigt dåligt ett par nätter och vaknat mitt i natten av att kroppen varit helt orörlig den första stunden, så läskigt, men det hör visst till! Det går åt några alvedon under sådana här dagar utöver den dagliga medicinen.

snöslask, frufibro

Kylan är inte heller så himla rolig och jag får ta till duschen för att få upp värmen igen, brrr. Har tagit en sväng på Yoga-mattan idag också, så himla skönt de dagar man orkar göra det!

Jag får se fram emot slutet av denna veckan istället då vi är hemma alla fyra och till helgen när vi ska vara lite barnfria. En utav dagarna får vi eventuellt sällskap utav farmor till barnen också för en liten sportlovsutflykt! Min man föreslog korvgrillning utomhus som en aktivitet i veckan och det låter ju himla mysigt, hoppas det blir lite sol och värme bara så kan det nog bli av och lite mindre slask.

Vad gör ni för mysigt på sportlovet?

Elefantöra, stickling, pileapeperomioides, frufibro

Rötterna är så fina där innanför glaset när de börjar växa fram!

Önskar er en jättefin vecka!

KRAM,

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *