När man väntar på något gott och påskpyntet uteblir

När man väntar på något gott och påskpyntet uteblir. Jordgubbarna mognar i solen i Portugal.

När man väntar på något gott och påskpyntet uteblir. Jordgubbarna mognar i solen i Portugal.

”Just another manic Monday”

När man väntar på något gott! Har ni sett vad som väntar på oss när vi åker till mormor och morfar över påsken?! Hur goda ser inte dessa ut att vara!

Dessa dagar som har varit alltså. Jag är bara så rörd till tårar över all kärlek i vårt avlånga land och inte minst i huvudstaden. Tacksam över att ingen nära var där och förfärad för de som drabbats.

Själva har vi brottats med kräksjuka här hemma, som vi trodde gått över på söndagen men återvände igen imorse. Det är en avskyvärd åkomma detta, fy fasen! Jag har mer eller mindre bott i tvättstugan och tvättat ALLT. Tror att vi har gått igenom hela vårt bestånd av sängkläder och även soffans klädsel med kuddar och filtar har fått snurra ett par varv i tvättmaskinen. Vi fick ett skönt avbrott på söndagen med lunch i solen ute på landet hos farmor och farfar. Barnen fick varsitt gigantiskt påskägg och fullkomligen tjöt av lycka! Så härligt med barnen som får vara aningslösa om denna värld vi lever i åtminstone ett tag till.

Idag hade jag tänkt ta fram lite påsk här hemma och fota och dona men det ville inte livet. Istället har vi suttit på soffan med vår lilla skrutt idag. Jag fick en kort paus för att göra semesterfina naglar och därefter däckade jag fullständigt och sov i två timmar på den obäddade sängen. Jag gick helt utanför min komfortzon och valde en turkosblå färg på naglarna istället för en mer bekväm ljusrosa eller neutral färg. Men är det semester så är det, eller hur?! Nu har jag bestämt att jag helt enkelt struntar i att ta fram påskpyntet här hemma i år och sparar på lite energi istället. Man får göra så, visst får man? Vi ska ju ändå inte vara hemma! (Huset står däremot inte tomt om någon nu skulle undra det.)

Energinivåerna är verkligen i botten efter denna dränerande helg. Vem som helst blir ju slut av att ta sig igenom kräksjuka, ni som har små barn vet hur mycket torka och tvätta det blir innan de är stora nog att ta sig till toaletten. Men att vara mamma med Fibromyalgi, inte så roligt dessa gånger! Tänker att jag ska skriva ett litet inlägg om det här framöver om jag får sitta ner en stund.

Ha en fin kväll nu med massor av kärlek <3

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *