Midsommarfirande med blommor i håret

Midsommar med blommor i håret

Midsommar påväg till ängenMidsommar i PompDeLux MidsommarstångenSkrubba potatis med farmor

Midsommarpotatis

Midsommar i PompDeLux

”Together we make a family”

Midsommarafton firade vi med mannens familj och kusiner ute på mina svärföräldrars fina landställe!

Vi hade jättefint väder, hör och häpna! Hela midsommarafton sken solen på oss. Vi plockade blommor till kransar och skrubbade potatis på altanen.

Jag och min lilla minime hade klänning i matchande färg. Bellans är en favorit från PompDeLux.

Vi missade dansen kring stången men barnen hann med lite fiskdamm och vi fick en promenad på maten! Påväg hemåt flög två JAS-plan över oss och visade upp sig. Som dotter till en fd flygvapenofficer så tycker jag alltid det är lika roligt!

Efter midsommarhelgen har vi inte haft mycket till sommarväder här hemma. Oftast tycker jag det hinns med alla årets fyra årstider under en dag. Det pendlar från sol till regn och kyla på bara någon timme.

Det är inte jättebra för mig och mitt mående faktiskt. Med Fibromyalgi kommer ofta en väderkänlighet på köpet. Hade jag inte upplevt det så starkt själv hade jag nog inte riktigt trott på det. Men det är tryckförändringarna som gör kroppen mer eller mindre sjuk när det varierar.

En vanlig normal människa har lite spärrar påvägen mellan nerverna i kroppen och de center i hjärnan som tar emot informationen från dessa. Men har man Fibro så är det fritt flöde däremellan och ingenting som sorterar ut bland signalerna.

Från det ena till det andra. Imorgon kommer en artikel med mig ut i vår lokaltidning. Jag har blivit intervjuad angående situationen med Försäkringskassan. Jag är lite nervös men tror det kommer att bli bra!

Vi hörs igen imorrn!

Kram,

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”Midsommarfirande med blommor i håret”

  1. Profilbild för Sara

    Mysiga bilder! Känns som att alla dessa ständiga väderförändringar spelar kroppen ett spratt.. Jag känner av tryckförändringarna mer numera tycker jag, även om jag alltid påverkats av dem. Eller rättare sagt, min migrän har påverkats och blossat upp av dem. Men det kommer väl med tiden, när sjukdomarna blivit fler och kroppen mer tärd. Jag väntar fortfarande på sommaren.. Kroppen min vill ha värme och mindre blåst nu.
    Reagerar din kropp också negativt när det är mycket blåsigt? Kram.

    1. Profilbild för Fru Fibro

      Ja, jag klarar inte av när det blåser längre, jag blir fullständigt slut om det blåser eller är för kallt ute. Vi får flytta till ett varmare land helt enkelt 😛 hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *