Måndags fix

Blonde hair, blondt hår, blondin, blond, fru fibro, fibromyalgi

”Embrace the glorious mess that your are”

-Elisabeth Gilbert

Igår träffade jag bästa Caroline och fick en uppfräschning av håret! Så skönt att vara sådär kallt ”Elsablond” igen. Efter många turer så är det här jag trivs bäst, med ett långt blont hår.

Jag har även märkt hur viktigt det är att fortsätta bry sig om sig själv, kanske viktigare än någonsin tidigare, när man blir sjuk. Jag har aldrig varit någon som brytt mig nämnvärt om smink och skönhetsprodukter tidigare. Det spelade aldrig någon roll vilket schampo jag hade eller vilken ansiktskräm jag använde, om jag använde någon alls. Men nu är det viktigt för mig att skämma bort MIG, att bry mig om MIG, för min egen skull! Det har blivit viktigare och viktigare för mig att lära mig älska mig själv både på insidan och på utsidan.

Blond, blondin, blonde hair, fru fibro, fibromyalgi

Det finns dagar när jag går omkring hemma i pyjamas hela dagen, men då väljer jag nu att köpa snygga pyjamaser istället för att skrota omkring i en gammal hålig t-shirt som jag alltid gjort tidigare. Det påverkar mitt allmänna mående mer än jag trott att det skulle. Att göra ansträngningen att ”känna sig fin”, i pyjamas eller inte, är värt massor för att hålla deppigheten på armslängds avstånd. Självklart finns det fortfarande dagar då man inte orkar bry sig om någonting alls, men har man då orkat måla naglarna eller tagit hand om håret dagarna innan så slipper man åtminstone ligga och hata sig själv för att man är så ful och hemsk. Det kan tyckas fåfängt, men jag har aldrig tidigare varit en fåfäng person utan detta är ett sätt att hantera situationen på för mig! Att göra något med det man kan som lättar upp, om än bara lite, är så värdefullt.

o way, hairproducts, organic, organic way, fru fibro, fibromyalgi

Jag kom hem med en hel påse fina och härliga hårprodukter, jag som ingenting skulle ha! Eller, jo, en inpackning skulle jag ha eftersom det blonda sliter på håret så att inte ens skatorna skulle vilja bo i det tillslut om man inte tar hand om det!

Så nu ska här testas O Way – Organic Way för hela slanten!

O way, Organic Way, hairprodukts, hårprodukter, fru fibro, fibromyalgi

Hur tjusiga var inte dessa?? Det finns ytterligare något fiffigt med denna serie, den kommer i snyggaste glasflaskorna som man sedan tar med tillbaks till salongen för re-fill! Huuuur fiffigt var inte det?

Så, skäm bort dig själv! Du behöver det och du är värd det!

KRAM,

Anneli

(Inlägget är inte sponsrat)


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

2 svar till ”Måndags fix”

 1. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Underbara du, tack för fina ord. Och du, du är alltid fin på in- och utsida. Oway kommer bara göra håret lite gladare hihi!
  Stor kram, jättefin blogg ?

  1. Profilbild för Fru Fibro
   Fru Fibro

   Tack fina du!! KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *