Lata dagar på stranden och riktiga dinosauriespår!

Adrian på klipporna med utsikt över dinusauriespåren

Lata dagar på stranden och Dinosauriespår

Dinosauriespår i stenen, eller en jätteanka??

Isabel plockar snäckor på stranden

Snäcka i vågorna på stranden

Isabel på springer på stranden

Adrian håller upp fina snäckor i handen.

Jag på stranden i svartvitt.

”Life at the beach”

Vi har haft fantastisk tur med vädret denna vecka och har kunnat spendera ett par dagar med att ta en tur till stranden.

Barnen har sprungit omkring och letat snäckor och doppat tårna i Atlanten. Så härligt så jag hittar inte ord för det! Eftersom mina föräldrar har bott här nere ett tag så hade de fått veta utav en annan svensk här nere, som är utbildad bla till till geolog, att det fanns äkta dinosauriespår på klipporna vid en utav stränderna i närheten. Gissa om det var häftigt för en sexårig liten grabb! Han satt på klipporna och bara njöt!

Vi tog även en shoppingtur till Aqua shoppingcenter i Portimão för någon dag sedan. Mormor och barnen var med första timmen i leksaksaffären sedan gick jag och mannen själva efter lunch. Att shoppa utomlands är ju jättekul men det tar så mycket energi från mig. Hittade i alla fall lite både till oss och till barnen, framförallt skor. Jag har så små fötter så jag brukar passa på att handla skor utomlands.

Dagen efter shopping blev en sovardag för mig och resten av familjen lekte i poolen. Jag har varit lite mer aktiv på Instagram än vad jag lyckas vara på bloggen så in och kika där om ni vill! @frufibro heter jag där.

KRAMAR,

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *