Helgen med stort H

hotel, hotell, hilton, stockholm, frufibro

Hilton Slussen Stockholm”

Helgen med stort H <3

Vi fick vuxentid i helgen tillsammans med goda vänner på inget mindre än Hilton Hotell i Stockholm! Så skönt att komma hemifrån och bara vara, vilken lyx! Här sov vi bra kan jag lova efter en mycket god tapasmiddag ute och lite span i några affärer.

Vi åkte in på eftermiddagen i lördags och checkade in innan vi gick en liten sväng på stan och stannade på Starbucks för en kaffe. Där satt vi länge och bara pratade om allt mellan barnen och himlen. Det var ganska kallt ute och jag är inget fan av kyla om man säger så. Starbucks är en favorit sedan jag var i Seattle för en herrans massa år sedan. Love the Latte! Det kan ha slunkit ner en chokladboll också, vem vet.

Till kvällen hade våra fina vänner bokat bord på en tapas resturang som låg bara ett hopp och ett skutt från hotellet. Eller inte ens det, bara ett hopp tror jag. Väldans gott var det i alla fall och jag var så hungrig. En supergod spansk tortilla med kycklingklubbor, gambas al ajillo och oliver blev det. Mums!

Att sedan krypa ner i krispiga lakan och sova hur länge man vill, ni förstår ju, och därefter vakna och äta frukost i timmar! Helgen med stort H.

Nu kör vi resten av veckan som faktiskt verkar komma med små vårtecken här hemma. Ska ge mig ut och se om jag kan fånga några små snödroppar med kameran.

KRAM,

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *