Godmorgon måndag

Godmorgon måndag. Min lilla hörna i sovrummet! Min brudbukett, astrantia major, och stapeln med boxar från HAY.

”Good morning starshine”

Hair

Godmorgon Måndag alla fina!! 16 grader varmt hade vi igår, huuur underbart är inte det! Ok, jag är inte supernöjd med bilden ovan, kameran har som sagt fått sig en törn, men här är min lilla hörna i sovrummet. Min fina brudbukett från förra sommaren bland annat. Jag valde att ha bara stjärnflocka (Astrantia Major) och älskade den! Helt underbar!

I helgen har det varit full aktivitet med simskola, sova hos farmor och kalas för barnen och jag har gjort mitt bästa för att vila vila vila. Hoppas att denna veckan ska vara ”som vanligt” så att jag får lite andrum mellan varven. Det är inte lätt att vara mamma med Fibromyalgi. Det är inte lätt att vara mamma alls vill jag lova eftersom man är ”på jobbet” 24/7, det är svårt att hitta tid att ladda energi på då. Jag tänkte att jag ska skriva lite mer om just det här med energinivåer, något vi lärde oss på smärtrehab, som jag vill dela med er.

Lite mera grönt i sovrummet, muehlenbeckia i ampel, blev så nöjd!

När svärmor var här i förra veckan så åkte även en tjusig ampel upp med en busig Muehlenbeckia i sovrummet. Det blir liksom lite fräschare hemma med mera grönt! Lite lättare att andas! Kom även upp en Fikus i fönstret men den har inte fastnat på bild ännu. Ska fota lite i badrummet i veckan också, lyckades nämligen få in lite grönt även där när jag ändå var i farten.

Grönt é skönt, eller hur säger man?!

KRAM,

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *