Glad Påsk!

Glad Påsk med rosa fjädrar

Glad Påsk med rosa fjädrar i körsbärskvistar

GLAD PÅSK!

Glad Påsk till er alla fina som orkar kika in här inne hos mig! Är så glad att ni vill läsa det jag skriver här inne. Ibland blir det lite längre mellan inläggen eftersom mitt mående varierar en hel del och orken inte räcker till ibland.

Ett litet ris med körsbärskvistar, som knappt blommade, och fina fjädrar som min mamma beställt hem till mig är det enda påskpyntet som blir i år.

De senaste dagarna har varit lite tunga, vi har ju haft både kräksjuka och förkylning här hemma den senaste veckan och för mig kommer alltid värken och tröttheten i efterhand sedan! Så jag har sovit och sovit och sovit de senaste dagarna så gott det gått. Har försökt tvätta i kapp allt så vi har kunnat packa inför resan. Igår blev tvätten typ klar. Hej och hå!

Vår lilla pälskling undrar förstås vad vi håller på med här hemma, dom vet ju alltid att något är på gång när väskorna börjar komma fram. Oftast är det ju en helt fantastiskt bra plats att sova på också, de där väskorna!

Isabel och Glimma

Isabel kramar Glimma som försöker sova på kuddarna i sängen. Ta en bild på oss mamma!

Nu har vi i alla fall packat allt. Under tiden har vi även brottats med gnälliga och grinande barn som har gått igenom diverse legokatastrofer och annat här hemma. Det är inte lätt att vara tre och sex år och inte få mamma och pappas fulla uppmärksamhet. Mannen har även avvärjt diverse jobbkatastrofer och försökt hålla jobbsamtal med mig och barnen gapandes i bakgrunden. Är det inte härligt så säg!

Glimma får stanna hemma med kattvakten och ha det lugnt och skönt ett par dagar, lyckos henne säger jag haha!

Bon Voyage!

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”Glad Påsk!”

  1. Profilbild för Sara

    Glad påsk till dig också! Hoppas du lyckas få lite välförtjänt återhämtning och känner att du kommer mer och mer i fas igen 🙂 Kram

    1. Profilbild för Fru Fibro

      Tack snälla! KRAM Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *