En försmak av sommaren

Ballerina, Zarakids, Zara skor

Dessa ursöta ballerinor från Zara låg i paketet jag hämtade ut igår! Med ett snövitt landskap utanför fönstret får man drömma ett tag till innan de kommer till användning på något fint sommarkalas, bröllop eller dop framöver.

Ballerinaskor, Zara kids, Zara skor

De kom även i min storlek, jag har små fötter, så jag och min prinsessa kan matcha tillsammans! Eftersom jag som oftast har ont någonstans så brukar inte klackar vara något alternativ så dessa blir perfekt till mig!

Idag har jag sovit bort eftermiddagen efter ett kort, mjukt yogapass på förmiddagen och lite trixande med kameran. Det blir en liten inlärningsperiod som med allt annat även om jag helst vill att allt ska vara perfekt från början 😉 känns det igen kanske?

Ha en mysig kväll!

Anneli

(inlägget är inte sponsrat)


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En försmak av sommaren”

 1. Profilbild för Linda
  Linda

  Vad har du för yoga övningar? / Linda

  1. Profilbild för Fru Fibro
   Fru Fibro

   Jag kommer att göra ett inlägg om det ganska snart!! <3 KRAM A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *