En doft av våren!

Körsbärsblommor i full blom och en doft av våren

”Spring is in the air”

Rituals of sakura presentset med körsbärsblommor och en doft av vår

Jag tänkte tipsa om lite härliga vårdofter! Den senaste doften jag har fastnat för är Rituals of Sakura från Rituals! Så underbar! Körsbärsblommorna hör ju våren till så det blir helt enkelt inte mer vår än såhär, eller vad säger ni?

Dofter är ju lite magiska så, att de får en att minnas saker eller känna saker! En doft kan få dig att må bättre om den påminner om något bra, en bra stund, en bra tid!

Igår hade jag slut på min ansiktskräm och tog istället en klick solkräm, fråga mig inte varför det bara blev så, och den doften får mig att må så bra! Den är sommar, sol och värme för mig. Inte minst så påminner den ju om semester! Så härligt! Doften av Piz Buin, gudarna vet hur man uttalar det, är barndom för mig!

En annan barndomsdoft är helt klart Nivea, jag använder Nivea Soft efter varje dusch! Mjuk och härlig på kroppen och en boost för sinnet! För att minska lite på strechmarksen på magen har jag även lite Bio Oil på, den doftar ljuvligt, men är lite för dyr för att använda på hela kroppen. Väldigt bra om man får lite eksem eller torra händer efter vintern! Just nu till kampanjpris om någon är sugen, klicka på länken ovan!

Till håret är min absoluta favoritdoft Balmains produkter. Fick prova deras Silk Perfume av en vännina som är frisör och den är sådär lyxig i doften! Den boostar självförtroendet vill jag lova!!

Balmain hårprodukter en lyxig doft av vår som boostar självförtroendet

Har du någon doft som får dig att må bättre??

Kram,

Anneli

(All text i rosa är klickbara affiliate länkar i samarbete med Åhléns och NordicFeel)


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *