Att få visa lite bröllop och fira med bomull

Att få visa lite bröllop och fira med bomull. Min brudklänning där den hänger och ser vacker ut.

Sminkad inför den stora dagenBröllopsskor

 

 

 

Brudtärnans klänning

Coursage

Brudbukett och tärnbukett i Stjärnflocka och Brudslöja

Kyrkan

Brudparet

”For like ever”

Vi har så många fantastiska bilder från denna dag, idag för ett år sedan, alla tagna utav vår fina fotograf Mia Lewell. Jag drömde om det stora vackra bröllopet och min man ville helst gå till rådhuset, där stod vi och stampade i sisådär sju år eller något. Jag ville att han skulle fria storslaget och han menade på att vi var ju redan förlovade (sedan 2009). Ja, vi är ju som gjorda för varandra, det hör ni ju!

Det blev en kompromiss! Jag drog helt enkelt igång ett bröllop, utan att bli friad till, och det blev mitt prinsessbröllop. Fast i liten skala. Vi var bara tjugo stycken och vi gjorde en lunch utav det. Det fick bli i en liten, jättemysig, kyrka precis utanför stan där vi bor som ligger invid sjön ni ser på bilden ovan. Vi hade sån tur med vädret så ni kan inte ens ana. Perfekt halvmulet innan medan vi fotograferade och en regnskur som var över precis lagom till vi klev ut ur kyrkan. Som på beställning. Det ska ju betyda tur med lite regn i brudkronan har jag hört från de äldre.

Att det blev i kyrkan var mest utav praktiska skäl, lokalen är ju som gjord för ändamålet så att säga. Sedan hade det dukats upp i stadens före detta Stadshotells Festivitetsvåning till lunch. Våningen ägs numera utav Åtellet där vi även hyrde rum för att göra oss i ordning på morgonen och sova på bröllopsnatten.

Hela dagen blev precis sådär perfekt som man drömmer om att en bröllopsdag ska vara. Jag fick vara prinsessa, vi fick dela den med våra allra närmaste och vi har fantastiska minnen och bilder att minnas med.

Bröllopsdag, ringar

Idag ligger champagnen på kylning, som vi fick i bröllopspresent, och vi ska äta lite gott tillsammans med barnen <3

Ha en jättefin kväll alla fina!

KRAM

Kommentarer

Ett svar till ”Att få visa lite bröllop och fira med bomull”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *