Att ha firat en bröllopsdag i bilder

bröllopsdag, ring från majorica

bröllopsdag i bilder, ring majorica

Bröllopsdag i bilder, champange

Bröllopsdag i bilder, champangeBröllopsdag i bilder, champange

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bröllopsdag i bilder, gelehjärtan

”It’s all in the daily..”

För ett par veckor sedan nu så firade vi bomullsbröllop. Jag hade hjälpt min man på traven lite med presenten och fick en ring från Majorica. Det tror jag att jag skrev om tidigare, men jag kom mig aldrig för att lägga upp några bilder.

På bröllopsdagen hade jag pärlor från Majorica i både örhänge och armband och tänkte att jag ville kunna komplettera mina släta ringar med något som sticker ut lite. Kanske inte till vardags, men till fest eller när man vill känna sig lite extra fin sådär. Det var ingen dyrgrip, men jag fastnade för den och den passar mig.

Dagen till ära så fick jag blommor med både stjärnflocka och brudslöja i som i buketterna på den stora dagen. Vi passade även på att öppna den mousserande rosé vi fick i present. Försvinnande god.

Vi mutade barnen med Happy Meal och varsin serietidning och beställde hem sushi till oss själva och fick faktiskt sitta en hel måltid vid bordet! Hejja oss!

Det var lite bilder från en dag för ett par veckor sedan, jag varvar lite i inläggen tills jag fått någon form utav rutin på detta.

Jag tänkte jag kunde ha en liten Q&A här inne tillsammans med er ifall det är något ni undrar över, högt eller lågt, så ska jag försöka svara så gott jag kan. Lämna en fråga i kommentarerna eller maila till mig på anneli@frufibro.com så kommer det som ett inlägg framöver sedan! Shoot!

KRAM,

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *