Älskar du också böcker?

Bok, bokrea, frufibro, pelle plutt

I veckan var sonen med förskoleklassen till Biblioteket här i stan. Med sig hem fick alla barnen denna fina och roliga bok!

Pelle Plutt ramsor och rim från gator och gårdar hittar ni HÄR

pelle plutt, bok, bokrea, fru fibro

Nu i veckan började ju även bokrean!

Ett fint minne jag har från när jag var liten var hur mamma alltid läste för oss på kvällen! Jag önskar att vi var lika duktiga på att läsa för våra barn men oftast somnar jag nog före dem på kvällen just nu. Men att läsa för barnen är viktigt så det får det bli ändring på här hemma! Jag har alltid läst mycket själv ända sedan tonåren då jag slukade Tvillingböckerna per halvtimme, haha. Sedan jag blev mamma så har det inte funnits jätte mycket tid över till att läsa men sedan jag blivit sjukskriven så har jag läst en och annan bok igen! Det värsta är att jag sträckläser, jag läser tills boken är slut hur trött jag än är, så jag måste bli bättre på att pausa och ta upp boken på nytt.

Några av de senaste titlarna jag har plöjt igenom är dessa:

böcker, bokrea, fru fibro

Kvinnan på tåget av Paula Hawkins och Jag lät dig gå av Clare Mackintosh! En annan bok som jag tyckte var riktigt bra var Fyren mellan haven av ML Stedman. Jag skulle gå och se filmen men har inte kommit iväg så jag får väl hoppas att den kommer på Netflix eller Viaplay framöver! Även Kvinnan på tågen har kommit som film så den står också på listan över filmer att se framöver!

Lite boktips från mig såhär innan helgen!

//Anneli

(Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Bokus.com)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Älskar du också böcker?”

 1. Profilbild för AngelicasVärld

  JAG älskar böcker men har mer och mer gått över till ljudböcker och att läsa på paddan – funkar så smidigt!

  1. Profilbild för Fru Fibro
   Fru Fibro

   Jag måste nog prova det också!! Fast jag är lite rädd att jag kommer få huvudvärk av att läsa på plattan men det är förstås smidigt att ha tillgång till alla böcker direkt 🙂
   Ha en fin kväll!
   /Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *