Vårsol och nytt till barnen från PoP

polarn o pyret, vår, vårkänslor, PoP, Frufibro

pop, polarn o pyret, vår, krokus, frufibro, vårgarderob

PoP, Polarn o Pyret, vår, vårkänslor, vindfleece, frufibro

pop, PoP, Polarn o Pyret, vindfleece, frufibro, vår

”Spring is in the air”

Vårsolen skiner på oss idag och jag passar på att knäppa lite bilder på barnens uppdaterade vårgarderob! Vindfleecen från Polarn O. Pyret har varit en favorit sedan sonen var riktigt liten! Han brukar bo i den så i år får det bli en till lillasyster också.

Jag och barnen har sjukdag hemma idag då båda två vaknade med hosta imorse igen. Så vi roar oss bäst vi kan här hemma. Jag skulle ha arbetstränat idag egentligen men kroppen tackar nog för att den får stanna hemma. Har haft ett par jobbiga eftermiddagar nu med trötthet och värk i kroppen. Det går som små elstötar i händer och ben emellanåt och jag blir sådär förlamande trött i kroppen. Det som fungerar bäst är att duscha och vila/sova en stund då, men det blir ju väldigt tråkigt för barnen och mannen när jag alltid går upp och lägger mig efter maten.

vårkänslor, pop, vindfleece, vår, frufibro

vårkänslor, pop, vindfleece, vår, frufibro

crocus, vårkänslor, vår, frufibro

Någon tyckte det var roligt att vara med på bild också, haha. Fota mig mamma!

Ett gäng krokusar rycktes obarmhärtigt upp ur gräsmattan också och står nu prydligt uppradade i små glas här inne. Tre stycken glas skulle det vara och ingenting annat! Krokusar är ett säkert vårtecken fick jag veta från grannen så nu håller jag tummarna hårt för varmare väder framöver!

Passa på att fynda en skön vindfleece nu när våren äntligen börjar komma. Just nu får du 100kr rabatt på alla vindfleece- och skaljackor hos PoP! Det kommer att bli ett älskat plagg vågar jag nästan lova <3

Ha en fin dag!

KRAM,

Anneli

(Inlägg i samarbete med Polarn O. Pyret)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *