Vårens snyggaste kofta och mamma dotter matchning

Vårens snyggaste kofta i rosa från Busnel

Såhär till våren så är det ju helt normalt att gå och förälska sig lite, eller hur? Jag var inne och kikade hos Viktoria på Matplatsen som tipsade om en ursnygg kofta från Busnel. Jag vet, inte min prisklass heller, men jag klickade såklart in till Country Dreams och fick span på denna skönhet ovan! Den rosa färgen hittade jag här (adlink). Är det någon som jobbar i denna prisklass så kan jag tipsa att kika in till Matplatsen just nu för en rabattkod!

Här hemma blev jag och min prinsessa istället bortskämda med denna fina mamma dotter matchning utav svärmor här om veckan! Ibland är det tur att man inte mäter mer än 160cm över jorden och kan komma i en stl 170 på barnavdelningen!

Mörkblå kofta från KappAhl mamma dotter matchning

De var snyggare på än vad jag lyckas fånga dem på bild så dessa får jag visa mer av när vi väl får tillfälle att använda dem. Tror det kan vara lagom att ha dessa på flyget när vi reser utomlands över påsken.

De kommer i alla fall från KappAhl och finns i storlekarna 86/92-170. Såg nu när jag klickade in att de även finns i en rosa färg!

Lite söndagstips fick det bli från mig idag. Idag har vi underbar sol ute och jag ska försöka passa på att fota lite till bloggen och sedan ska vi bli bortskämda med middag hos svärisarna! Lite yoga ska jag försöka klämma in också, helst i solen i uterummet, det blir kanon det!

Ha en fin start på veckan nu alla fina!

KRAM,

Anneli

(Inlägg i samarbete med Johnells)


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *