Upp som en sol, ned som en pannkaka

Klong, klong äng, tulpaner, fru fibro, fibromyalgi

”Klong äng”

Jag är så evinnerligt trött på dessa läkarbesök som slutar i tårar! Varenda gång! Idag hade jag först ett möte hos psykologen, fantastisk människa, och jag spatserade på lätta ben därifrån och tog en kort fika på yogastudion bredvid innan jag hade nästa tid till läkaren på samma mottagning.

Du måste jobba mer!! Du måste ha en plan! Försäkringkassan kräver att det finns en plan!

Jo tack, jag vet nog att Försäkringkassan kräver både det ena och det andra. Dom har sedan dag ett för snart ett år sedan gjort avslag på mina sjukskrivningar och nu senast så nollade dom även min SGI, så därifrån finns inget stöd att hämta. Samtliga av mina ärenden hos Försäkringkassan sedan ett år tillbaks ligger numera hos en Advokat. På den tiden så har f y r a olika läkare sjukskrivit mig för samma sjukdom och symptom, men det räcker inte för dem för det finns nämligen ingen OBJEKTIV beskrivning av hur min arbetsförmåga är nedsatt skriven av läkaren.

Så här sitter jag mellan stolarna och helt utan inkomst.

Nu skäller alltså läkaren på mig för att Försäkringskassan skickar tillbaks alla intyg till denne och att det går inte att sjukskriva hur som helst. Eller rättare sagt, det går inte längre att sjukskriva ALLS! När jag då påpekar att jag redan är nollad hos Försäkringskassan och att det inte spelar någon roll längre så får jag mitt intyg tillslut så att jag åtminstone kan fortsätta att arbetsträna på en rimlig nivå!

Så, tack och hej tisdag! Imorgon tar vi det där med Stress!

//Anneli

(Länk i samarbete med Cervera)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *