Att älska ordning och reda!

Lagerhaus, glasburkar, förvaring, frufibro

”All great changes are preceded by chaos”

– Deepak Chopra

Jag älskar att skapa ordning i kaos! Att hålla ordning och reda. Tyvärr har jag fått sänka min nivåer avsevärt här hemma sedan jag blev riktigt dålig, och DET är såååå svårt att acceptera! Men det går ganska bra! Jag får inte längre ångestattacker av damråttorna och jag städar helt enkelt inte längre här hemma, för jag kan inte!

Idag har jag i alla fall lyckats bädda rent i sängarna. Så skönt att få det gjort till helgen. Efter att ha legat i nästan två dagar nu så har jag med hjälp av alvedon och yoga haft en ok dag idag. Men jag måste fortfarande påminna mig själv att göra lite i taget, mindre än jag tror att jag kan och mycket mindre än jag skulle vilja!

Såg att dom just nu har ”tag 3 för 2” på dessa snygga förvaringsburkar till köket hos Lagerhaus. Det är ett projekt som står på min lista, att fylla lådorna i köket med snygg och uppmärkt förvaring. Kanske är dags att ta tag i det nu helt enkelt.

Hoppas ni har en fin kväll, vi ska ha grillpremiär i solskenet nu i eftermiddag har vi tänkt!

KRAM,

Anneli

(Inlägget innehåller affiliate länkar i samarbete med Lagerhaus)


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *