Nystädat badrum & bildkavalkad

Badkarshylla från Claes Olsson med Aloe Vera och söta violer.

Nystädat badrum och bildkavalkad. Nya handdukar och tvättkorg från Hemtex och badkarshylla med aloevera och söta små violer.

Tvättkorg och rosa handdukar från hemtex

”I don’t think this Fibromyalgia crap is for me”

Nu har jag gjort något som jag inte borde göra, det ni! Jag har städat badrummet. Det var ju dumt av mig! Men jädrans vad skönt det är när det är rent och nystädat!

Igår åkte även pottorna ut! Nu har vi bara ”stora” barn hemma. Det ifrågasattes såklart samma stund som vi kom hem från dagis men accepterades under tyst skepsis. Istället fick den fina korgen ovan flytta in som tvättkorg. Vi har nämligen gjort världens bästa IKEA-hack i tvättstugan för att sortera tvätten. Ni vet skohyllorna i plast?! Nio stycken sådana på väggen och BOM, tvätten är färdigsorterad! Ni får ingen bild idag tyvärr då tvättstugan ser ut som, ja den är inte renoverad ännu. Vi kan ju lämna det där.

Här om veckan så fick det flytta in lite grönt även i badrummet. Ni vet, då när jag fick för mig att fylla på hemmet med ett gäng gröna växter. En tjusig badkarshylla i trä hittade jag på Claes Olsson och där passade det perfekt att ställa en Aloe Vera, typisk badrumsväxt, och en söt viol. Violen vet jag inte om den trivs hundra bra här inne, men den är ju söt i alla fall.

Nystädat badrum och ordning och reda på handfatet med rosa handduk från hemtex.

Nystädat badrum och välsorterade tvålar på handfatet.

Gästhanduken har sällskap av spegeln från Edblads

Eftersom jag är en vän av ordning så älskar jag att sortera och samla ihop diverse tvålar och dylikt på den fina marmorbrickan på handfatet. Absolut skönaste handskrubben från Rituals står där bland annat. Ett tips om man, som jag, har väldigt torra händer.

Det tråkiga i kråksången är väl att ett nystädat badrum bara håller i sådär fem sekunder. Men det var fint så länge det varade. Kroppen pajjar ju också såklart. Med lite yoga och alvedon så har jag klarat mig hyfsat idag i alla fall. Sov en stund på soffan på förmiddagen också. Livet med smärtor och trötthet i ett nötskal.

Hoppas ni har en fin vecka såhär långt!

KRAM,

Anneli

Handdukar i rosa, ”tvättkorg”, handtvål och den söta ”gäster”-skylten kommer alla från Hemtex.

(Inlägget innehåller annonslänkar från Hemtex)


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *