Mitt i veckan

Mitt i veckan, vita tulpaner och hosta som inte ger sig.

”I’m sick of being sick and tired”

Kikar in en snabbis och säger hej såhär till kvällen! Har åkt på världens hosta så idag har jag bara legat på soffan hela dagen. Tror jag har hällt i mig samtliga hostmediciner som vi har hemma nu och ingenting hjälper, speciellt inte på natten. Så jag har väl i princip levt på soffan det senaste dygnet.

Vill passa på att säga tack för alla fina kommentarer jag fått på det förra inlägget om Energinivåer. Det är så roligt att se hur många ni är som faktiskt läser det jag skriver, det betyder så mycket för mig!

Stora kramar och trevlig kväll till er alla <3

Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *