Livet på en lördag

master bedroom, sovrum, ikea, gammalt skåp, frufibro

Vår lilla pälskling, Glimma!

master bedroom, sovrum, ikea, hay, diy,

By Malene Briger, väska, sovrum, frufibro

gypsophila, brudslöja, sovrum, frufibro

”Life is a gift. Wake up every morning and realize that”

Bjuder på lite bilder från sovrummet denna lördag! Jag lär mig fortfarande kameran så ha tålamod med mina bilder.

Idag har vi vinkat av mormor som åker söderut igen till värmen. Min lilla prinsessa blev så ledsen att hon inte ville säga hej då i bilen, min skrutta. Därefter blev det hem och vända och byta barn för att ta med min stora kille till simskolan. Tycker det är så viktigt att barnen lär sig simma så det är en aktivitet vi inte vill välja bort för barnen. Vi bor så pass nära havet och är mycket vid vattnet på somrarna. Själv är jag uppvuxen med segelbåt och jag hoppas att barnen också kommer att vara mycket på sjön när de växer upp. I övrigt så har vi valt att begränsa antalet aktiviteter vi sätter barnen i efter förskola och skola just nu eftersom mitt mående inte är det bästa och minst sagt oförutsägbart!

Resten av lördagen har fått gå i sakta mak! En vila i sovrummet för min del och lite tid framför datorn! Ikväll blir det hemmagjord pizza, gott gott! Vad äter ni till middag en lördagkväll?

På återseende,

Anneli

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *