Internationella kvinnodagen och Fibrobaksmälla

internationella kvinnodagen, onebracelet, frufibro

internationella kvinnodagen, frufribro, onebracelet

”Both men and women should feel free to be sensitive. Both men and women should feel free to be strong”

-Emma Watson

Internationella kvinnodagen. Idag är en dag för jämställdhet och alla människors lika värde. Jag köpte ”onebracelet” för en tid sedan och idag fick det sitta på min arm. Själv klickade jag hem det från Campadre men såg att det även finns hos bla. Ellos och Lindex. Jag är inte jätte påläst när det kommer till feminism osv. men för mig är det viktigt, en självklarhet, att ALLA har samma rättigheter och samma värde. Det betyder också att vi har också samma skyldigheter gentemot varandra! Vi behöver mer kärlek, respekt och ödmjukhet inför varandra.

Det är med inspiration från flera starka och modiga kvinnor både i mitt liv och från andra bloggar och sociala medier som jag vågat starta upp denna blogg! På nyhetsmorgon fick jag även höra att det är tack vare smarta och starka kvinnor som vi ens har möjlighet till datorer och internet, men det förvånar väl knappast eller hur??!!

I måndags hade vi fortfarande vår ute och jag tänkte fota några små kämpar till snödroppar ute i trädgården på eftermiddagen, men jisses så kallt det var och sedan kom snön fallandes igen! Så det blev inget fotograferande utan jag hamnade på soffan med fibrobaksmälla istället. En kombination av att ha haft helgen med stort H och att vädret helt ställde om blev för mycket för kroppen. Hela dagen igår och idag har jag mest haft ont lite varstans, en riktigt jobbig huvudvärk och varit så trött! Jag har tagit mig igenom två pass med arbetsträning men därefter har jag knappt varit människa. Idag fick jag dock sova på eftermiddagen då mannen jobbade hemifrån och tog hämtning och lämning av barnen.

Nu får det bli en tidig kväll, några alvedon och godnatt-te! Tydligen har jag tagit mig mina kvinnliga rättigheter och ”glömt” sätta på mig ringarna idag, haha. Så nej, ingen skilsmässa på g ifall någon noterade mitt nakna ringfinger på bilden.

Ha en fin onsdagskväll <3

Anneli

(Inlägget är inte sponsrat)


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *