Hello måndag!!

hello måndag, eucalypthus, frufibro

”Writing is the only thing that, when I do it, I don’t feel I should be doing anything else.”

-Gloria Steinem

Hello Måndag alltså!! Hela helgen har gått åt hur fort som helst! I fredags hade jag barnen hemma så ”helgen” blev lite extra lång. Vaknade med en hostig liten prinsessan på fredagen och då blev det till att stanna hemma. Jag hade längtat efter lite ensamtid hemma. Det är mitt livselixir, att få vara hemma helt ensam med tystnaden, jag älskar det! Men så blev det då inte utan istället blev det två väldigt pigga barn hemma som skulle roas. Barn är ju inte alls sjuka när dom är sjuka kan vi ju lugnt konstatera, 40 graders feber är ingen match för en minimänniska, och nu var det bara lite hosta på natten/morgonen och det sätter ju inte stopp för något!

Jag har sådär tusen inlägg till bloggen i mitt huvud som jag vill få ner men för att göra det behöver jag vara för mig själv och få sitta ner i lugn och ro, annars kan jag inte samla orden och börjar stressa. Sån där inuti-stress ni vet, den jobbigaste sorten, där man får en klump i halsen och för sin värld inte kan slappna av hur mycket man än vill.

Så i mitt huvud har jag skrivit hela helgen men i verkligheten har vi varit på ettårskalas och mamma-barn yoga och fikat med farmor och farfar till barnen. Ett väldigt dåligt exempel på att vara ”här och nu” inser jag såhär i efterhand när jag reflekterar över det hela.

Därför ska jag idag försöka ta tag i min Bulletjournal, få lite struktur och planera in min ”skriv-tid” lite bättre så att jag slipper inuti-stressa och öva på att bli bättre på ”här och nu”!

Vi säger väl så!

KRAM,

Anneli


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *