Happy Valentine’s Day

Chokladbollar, alla hjärtans dag, valentines day, frufibro, fru fibro

Försvinnande goda!

Chokladbollar med hjärtströssel stod på fikabordet idag när barnen kom hem. Mormor hade både bakat, slagit in presenter och dekorerat i köket med en girlang av hjärtan <3

Girlanden är ett enkelt DIY tips med presentpapper klippt till hjärtan upphängda på en tråd!

Klong gloria, klong, alla hjärtans dag, fru fibro, kök

Älskar min Klong ”Gloria” i fönstret! Köpt på Cervera.

girlang, hjärtan, alla hjärtans dag, diy, frufibro, fru fibro

Jag har gjort mitt andra pass på arbetspraktiken idag. Jag var rädd att jag skulle bli helt färdig efteråt men hade bestämt innan att göra hälften så mycket idag och det gjorde jag rätt i! Jag har varit lite trött i eftermiddag men det är långt ifrån så dålig som jag blev sist. Idag har jag orkat vara uppe och röra på mig under eftermiddagen och har varken samma värk eller trötthet som förra torsdagen. Så nu tar jag vilodag imorgon onsdag och kör igen på torsdag om det går!

Hoppas ni tar hand om kärleken idag! Min oromantiske karl ville minsann inte fira ”kommersialismen”, men vi ska iväg med vänner på en välbehövlig hotell weekend framöver så det får bli vår dag istället!

KRAMAR

Anneli

(Inlägget innehåller annonslänkar i samarbete med Cervera)

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *