Grillpremiär och ett extra rum igen!

grillpremiär, frufibro

grillpremiär, frufibro

grillpremiär, frufibro

”Keep calm and grill on”

Grillpremiär hade vi som sagt här hemma igårkväll. Inget avancerat bara hamburgare men ändå, det är varmt nog att grilla igen! Visserligen skulle vi säkert kunna grilla året runt med gasolgrillen vi köpte förra sommaren, men vi är inga stora fan av kyla här hemma, haha. Dessutom skulle det ju bli dåligt med premiärer om vi använde den året runt, eller hur?!

grillpremiär, frufibro

Grillmästaren i full action! Att grilla även det gröna är hur gott som helst. Här ligger lite romansallad och steker.

grillpremiär, uterum, uterummet, briochbröd, brioch, marimekko, frufibro

grillpremiär, uterummet, uterum, hambugare, frufibro

Det vart även premiär för att öppna upp och sitta i uterummet. Vårt favoritrum här hemma. Hela huset blir så mycket större när man kan öppna upp till dessa extra kvadratmetrar! Vi värmer upp här ute till julen också, så mysigt, men i övrig är det stängt under vintern. Hursomhelst, det var så skönt att få sitta och värma sig i solskenet i lä från vinden som tog i utanför.

Hamburgare med romansallad, rödlök och mango blev det på min tallrik. Barnen åt nog mest utav briochebrödet tror jag. Testade ett alkoholfritt rödvin som låg och dammade i köket men nej, det var inte alls i vår smak.

Idag har det inte alls varit lika varmt och soligt ute, tyvärr. Vi var till simskolan på förmiddagen och grillade varmkorv till lunch, sedan blir det inomhus aktiviteter idag tror jag minsann.

Hoppas ni har en fin lördag! Har ni haft grillpremiär ännu?

//Anneli


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *