Fettisdagen och årsdag med mitt hjärta <3

Fotograf: Mia Lewell

Idag är det ”nästan” ett år sedan jag lurade med mig sambon ut i kylan för en parfotografering och gick ned på knä. Japp, det var jag som stod för frågan på skottdagen den 29/2 förra året. Egentligen hade vi varit förlovade i 7år redan men ska man få något gjort får man göra det själv som det så fint heter. Så jag ”friade” på nytt och planerade den stora dagen till sommaren <3

Själv hade jag sådär 38 graders feber, men vad gör väl det när man har en professionell fotograf bakom kameran.

Bröllopsfotograf, förlovningsbilder, förlovning, frufibro, parfotografering
Fotograf: Mia Lewell

Hon tar fantastisk fina bilder den där Mia, visst gör hon!! Hon blev såklart det självklara valet som bröllopsfotograf sedan. Tack Mia för att du letade par till den 29:e förra året och hjälpte mig med min lilla ”kupp” <3

Eftersom det dagen till ära även är Fettisdagen så får det blir semlor att ”fira” med i kväll!

Ha en fin dag nu!

KRAM,

Anneli

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *