En måndag med Fibro

frufibro, fru fibro, Anneli Brodin
Foto: Mia Lewell

 

”Everything will be ok in the end, if it´s not ok it´s not the end”

-Okänd

Det här citatet läste jag för en tid sedan och det har fastnat hos mig! Hur dåligt man än mår en dag eller hur jobbigt det än känns så är det inte slutet, det finns mer – det kommer mer och det kommer att bli bättre!

Idag är det måndag igen och jag har tusen och åter tusen inlägg som snurrar i huvudet likt snöflingorna som yr omkring utanför fönstret. Just sådana här dagar mår jag inte allt för bra i kroppen. Vid väderomslag så slår kroppen bakut och vill inte riktigt vara med. Jag blir stel och skakig i händerna, jag fryser ända in i märgen och tröttheten vill inte riktigt lämna kroppen. Idag har jag turen att min mamma är på besök och kan ta alla bestyr med barnen. Jag har eldat i spisen och tagit en varm dusch för att få igång kroppen lite och hålla värmen. En kort sväng på stan blev det också mitt på dagen för att hämta ut ett paket med något fint till mig och min prinsessa!

Imorgon ska jag ge mig på kameran har jag tänkt, jag kommer inte ta lika fina bilder som Mia ovan som fotade på vår dag i somras men är det någorlunda ljus kanske jag kan få till någon ok bild att visa upp här inne!

Ha en fin måndagskväll!

//Anneli

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *